![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 2 Answers
0
من یک هفته است که یک باکس اسپرینگ رو دم در گذاشتم و هنوز کسی برش نداشته (درحالیکه فروشنده خونه به ما گفته بود این سرویس وجود داره) پیگیری که کردم این جواب رو گرفتم: While reviewing your request for service, we have identified that your address is located in an area where Waste Management does not provide residential curbside pick-up I apologize for any inconvenience or confusion الان بنظرتون چیکار میشه کرد و راهکار چی هست برای زباله های حجیم و بزرگ؟
2021-09-15 08:40:00 Toronto عمومی #کار
2 Reply
سلام. خیلی به شهری که هستید بستگی داره. مثلا من آرورا بودم باید تلفن میکردید به شرکت مجری دفع زباله ها و بهتون تاریخی میدادند که برای بردن میآمدند و رایگان بود. الان نیومارکت هستم باید از شهرداری تگ بخرید (5 دلار) و روی اقلام بزرگ بزنید تا ببرند.
2021-09-15 09:09:00
خیلی ممنون از راهنمایی
2021-09-15 14:51:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#کار
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سلام دوستان ایا سیم کارتی هست که مخصوص ویزیتور ها باشه وقیمتش ارزون تر باشه؟برای پدر و مادر که مدت کوتاهی هستن راهی هست که بیرون از خونه بشه اینترنت داشته باشن؟برای مسیریابی و گرفتن اتوبوس و مترو
2023-09-13 00:00:00 # عمومی
سلام دوستان. یه سوال داشتم. اگر پدر و مادری با هم مشکل داشته باشن و مادره بخواد بچه ۱۰ ساله شو بدون اجازه شوهر برداره از خونه بره چیکار باید کرد. ممنون میشم تو پی وی به من بگید.
2023-12-29 00:00:00 # عمومی
سلام وقت بخیر سال نو میلادی رو تبریک میگم به تمام اعضای گروه ببخشید یه سوال داشتم کسی اطلاع داره که برای پدر و مادر بالای هفتاد سال برای دعوتنامه و ویزا شدن احتیاجی به انگشت نکاری ترکیه هست
2024-01-01 00:00:00 # عمومی
با سلام و درودمن به همراه همسر و فرزندم که ۱۶ ساله است هم اکنون در ونکوور هستیمو در حال پر کردن مطالب تبدیل ویزای توریستی به ورک پر میتسوال داشتم که برای پسرم که ۱۶ ساله است ، چی بزنماگر بزنم تحصیلی مدارک پذیرشی میخواد اگر بزنم کاری هم خوب نمیشه از راهنمایی تون ممنونمبفرمایید این گره چطور باز میشهبا سپاس فراوان
2024-01-14 00:00:00 # عمومی
درود و سلامکسی میدونه برای فایل کردن CRA باید چکار کرد و حسابدار آیا میشناسین؟
2024-01-13 00:00:00 # عمومی
سلام کسی اطلاعی داره آوردن صنایع دستی از ایران برای سوغاتی مثل ظروف مس و قلم کار مجاز هست ؟
2024-01-14 00:00:00 # عمومی
سلام آیاکسی اصلاعات دارازطریق نقاشی ساختمان یانقاشی چوب درکاناداونکوورشرکت یاجای کارکنه پی رول ردکن میتونه پی آراقدام کنه اگرکسی میتونه شرایط توضیح بده تشکر????
2024-01-15 00:00:00 # عمومی
سلام! در حال جستجو برای یک طراح وبسایت با تجربه و حرفه ای هستم. اگر کسی را میشناسید که باهاش همکاری کردهاید و راضی بودید، خوشحال میشوم که معرفی کنید. ممنون!
2024-01-15 00:00:00 # عمومی
دوستان سلامخانمم PR را گم کرده و پرواز داره از ایران به کانادا.الان چکار میشه کرد PRTD خیلی طول میکشه
2024-01-18 00:00:00 # عمومی
سلام دوستانبرای پامپ کردن یک تشک و باکس اسپرینگ باید چکار کنم؟میتونین راهنمایی کنید؟
2024-01-16 00:00:00 # عمومی
سلام اینجا کسی از دوستان برای study permit از داخل کانادا اپلای کردند قبلا که من یک سوال ازشون بپرسم،میخوام بدونم اگر unconditional acceptance داشته باشیم، باز هم گذراندن کورس پیش نیاز الزامی هست یا خیر؟خیلی ممنون میشم تجربه تون را بفرمایید
2023-01-28 00:00:00 #Toronto
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Toronto
گرامی من بچه ام دو هفته ای است که بدنیا آمده و به توصیه بیمارستان بهش شیر (Similac ( pro-advance میدم ولی رفتم که برایش تهیه کنم، هر فروشگاهی که رفتم پیدا نکردم ( walmart, shoppers, ) میخواستم ببینم کسی جای را میشناسد معرفی کنه ممنون
2021-09-03 09:27:00 #Toronto